Website in 1 dag met Lunsj bedrijfscatering


Website in 1 dag met Lunsj

Het maken van een website binnen één dag is bij Upgraders geen punt. Het is voor ons de leukste opdracht die wij kunnen krijgen vanuit de klant. De intensiteit van de samenwerking op het gebied van creativiteit en functioneel denken ligt dan hoog wat ervoor zorgt dat we vaak met de meest uiteenlopende ideeën komen. Omdat de klant bij de ontwikkeling zit zijn de lijntjes extra kort. Veranderingen zijn snel door te voeren en opmerkingen worden direct opgepakt wat de snelheid van het maken van de website alleen maar bevordert.

Zo beginnen we de dag met een oefening genaamd: Schets de app. Hierin gaan wij samen de invulling van de website nader bepalen. Ook wordt er gekeken naar de achterkant van de website en wordt er uitgelegd aan de klant hoe hij/zij zelf de inhoud kan veranderen binnen het CMS systeem. Halverwege de dag komt zowel techniek als invulling bij elkaar. Als de harmonie kloppend is wordt de ontwikkeling doorgezet naar het eindresultaat. Als puntje op de i wordt de website grondig getest op verschillende platformen en wordt het geheel gekoppeld aan Google analytics.

Doordat wij ons eigen framework hebben ontwikkeld kunnen wij nog efficiënter werken waardoor een website binnen één dag haalbaar is. De benodigde kennis is te vinden binnen de vierkante meters van Upgraders wat het allemaal een stuk meer gestroomlijnd maakt. Dit alles draagt bij om van de dag een groot succes te maken. 

Robert, eigenaar van Lunsj; wilde met zijn website vooral laten zien waar zijn bedrijf voor staat. Hij is heel duidelijk in het type klant waarvoor hij wil werken. Dit was ook de startopdracht om tot een nieuwe website te komen. Robert had zoals besproken zelf al foto’s laten maken en was al bezig geweest met een aantal pakkende teksten. Die hebben we overigens samen met hem dezelfde dag ook nog aangescherpt

Het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Een webapp die exact het verhaal van Lunsj Catering omvat, maar ook zeker verbeeld! Door gebruik te maken van de laatste technieken is de webapp super snel en zie je een duidelijk verschil tussen de mobiele opmaak en de desktop variant. Overigens is de opzet van deze mobiele variant wel ons paradepaardje als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Dit is toch net een App! Bekijk het zelf: https://www.lunsj.catering/

Ook interesse in een website binnen een dag? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk meer


Bekijk hieronder wie er aan dit project heeft gewerkt. En lees een blog van zijn hand om nog meer over deze persoon en zijn expertise te weten te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then