Web appbinnen
ééndag

4 minuten
Een laptop en telefoon met de website van een klant na een website binnen een dag sessie.

Hoe we een web app realiseren in één dag

Onze dag begint met een "Schets de app" sessie onder het genot van een kop koffie, waarin we samen het doel en de invulling van de website bepalen. Vervolgens starten we direct met de bouw. Omdat ons team ter plaatse werkt en de klant betrokken is, zijn de communicatielijnen kort. Dit maakt het mogelijk om snel wijzigingen door te voeren en direct opmerkingen te verwerken, waardoor het ontwikkelproces versnelt.

Gemaakt in één dag

Café D'n Brouwer

Martijn van Cafe D'n Brouwer merkte bijna niets van onze aanwezigheid, behalve wanneer we vragen hadden of koffie nodig hadden. Hij kon zonder onderbreking doorgaan met zijn gebruikelijke werkzaamheden als café-eigenaar. Gedurende de dag leerden we hem hoe hij zelf de inhoud van de site kan aanpassen binnen het CMS-systeem.

Lunsj Catering

Robert, eigenaar van Lunsj Catering, had zoals besproken zelf al foto’s laten maken en was al bezig geweest met een aantal pakkende teksten. Die hebben we overigens samen met hem dezelfde dag nog aangescherpt, zodat de content precies paste bij de sfeer van de gehele website.

De oplevering

Als laatste stap testen we de website aan grondige op verschillende platforms en koppelen we deze aan Google Analytics voor analyse en optimalisatie.

Aan het einde van de werkdag hadden we de projecten voltooid en had beide klanten hun nieuwe website.

Ook starten met een sessie?

Samen we plannen een schets de app sessie.

Zien we je snel?

Plan een sessie
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then