Website in één dag!


Dé oplossing voor de drukke ondernemer.

  • Snel en effectief gemaakt

  • Live samengesteld

  • Razendsnelle website

  • Volledig gericht op jouw wens

  • Professionele website in 1 dag

Stap 1

De intake

Tijdens het vrijblijvende gesprek van een uur wordt het project scope gedefinieerd. Je ontvangt dan direct een prijsvoorstel en een mogelijke datum voor de bouw-dag wordt ook ter plekke ingepland.

Stap 2

Zet de koffie maar klaar

Met het hele team van Upgraders komen we bij jou op locatie langs om in één dag de complete website te realiseren.

Stap 3

Rond de klok van 17:00

De website is gereed; we kunnen live! Uiteraard proosten we even op dit feestelijk moment. Vanaf nu ben je verzekerd en zit je in ons ecosysteem, je krijgt automatisch updates en bent onderdeel van het Upgraders team.

Waarom kiezen voor een website in 1 dag?

Jij bent een drukke ondernemer, iemand die wél een professionele website wil maar er niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn. Bij Upgraders willen we eerst jou als klant goed leren kennen en je markt begrijpen voordat we met de website beginnen. Om dit te bereiken hebben we een nieuw concept ontwikkeld waarbij we een website in 1 dag maken. Het grote voordeel hiervan is dat de communicatie snel gaat zodat we snel kunnen schakelen, ter plekke worden teksten geschreven en foto's gemaakt met input van de klant waardoor de website volledig naar wens kan worden gemaakt.

Wat zeggen klanten over dit concept?

''Het fijne aan een website in 1 dag is dat je er niet maanden mee bezig bent maar je het in 1 dag kan blokken. Tijdens deze dag kan ik nog steeds voor mezelf werken, dit komt door de snelle communicatie waardoor hun team meteen kan schakelen. Ook worden er ter plekke interviews afgenomen voor de verschillende pagina's op de website. De foto's worden direct ter plekke gemaakt en bewerkt, het is mooi om dit hele proces mee te maken zo zie je wat er allemaal bij komt kijken.'' - Martijn Brouwers

Blog op werkbezoek bij D'n brouwer in Mariaheide.

Elke dag bij Upgraders is anders zo ook dinsdag 9 november. Met het hele team gingen wij bij D’n brouwer in Mariaheide aan de slag om een nieuwe website binnen een dag te realiseren. Met wat voorwerk en een plan betraden wij het bruin café dat in het centrum van het dorp gevestigd is.

Bekijk de blog

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then