Verhuizen


Verhuizen brengt altijd stress met zich mee. Gelukkig zijn wij bij Upgraders redelijk stressbestendig en is ons hele hebben en houden zonder enige problemen aangekomen op onze nieuwe locatie aan de Doornhoek. Van centrum Veghel naast het oude spoor, naar het industrieterrein aan de rand van Veghel. Je ziet wij houden ons graag vast aan onze roots. 

En daar zijn wij ook allen erg trots op. In de spaarzame momenten dat wij even een glimp naar buiten werpen, hebben wij een uitzicht dat niet alleen schitterend is, maar ook inspireert. Het ondernemerschap dat om ons heen bruist zorgt er altijd voor om elke keer toch weer die extra stap te zetten voor onze klanten. 

Deze klanten zijn net als ons over het algemeen gevestigd binnen de Meierijstad of net daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat wij communicatief op dezelfde golflengte zitten.. De Brabantse mindset van niet lullen maar poetsen past precies in onze eigen mentaliteit. Hierdoor zijn de lijntjes bij ons altijd kort en is een oplossing voor jouw uitdaging op het gebied van webdevelopment nooit ver weg.

Het nieuwe pand helpt hierbij. Het is ruimer, fijn ingedeeld en de grote ramen om ons heen zorgen altijd voor een gezonde dosis vitamine D. Op vrijdag na vier staat standaard de racestoel aan om te kijken wie sneller is dan Max Verstappen. En we kunnen je vertellen, dat gebeurt zelden, of eigenlijk nooit. Dit weerhoudt ons echter niet om deze challenge elke keer toch weer aan te gaan.

Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwe locatie, of zeg je ik ben wel beter dan Max Verstappen. Kom dan eens langs voor een bak koffie, en mocht je een uitdaging hebben voor ons dan kijken wij daar met alle plezier ook even naar.

Bekijk meer


Bekijk hieronder wie er aan dit project heeft gewerkt. En lees een blog van zijn hand om nog meer over deze persoon en zijn expertise te weten te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then