WERKWIJZE

In 5 stappen naar een webapp.

Zo doen we dat

Van kennismaking tot aan oplevering

Wij nemen je mee achter de schermen van Upgraders, waar wij dagelijks werken aan het bouwen van de best werkende webapps. Via een gestructureerde vijf-stappen-aanpak begeleiden we je vanaf het idee op papier tot aan de livegang.

Samenwerken staat centraal: we schakelen vlot tussen verschillende partijen en werken nauw samen.  Als je website live staat eindigt onze samenwerking niet; het beveiligen, updaten en doorontwikkelen van je website is hartstikke belangrijk. 

De online strategie

Schets de app

Tijdens de kennismaking starten we tegelijkertijd met een ‘Schets de app’ sessie’ bij ons op kantoor. In de sessie gaan we in hoofdlijnen de website schetsen wat aansluit bij het bedrijf en strategie.

Ook gaan we samen op zoek naar het hogere doel van de website en hoe we dit samen gaan bereiken. Tijdens de sessie leren we het bedrijf goed kennen en krijgen jullie een indruk van de nieuwe website. Dezelfde dag heb je een prijsindicatie en offerte in de mailbox, wij houden van actie. Challenge accepted?

  • Strategie website

  • Offerte binnen 24 uur

Plan een sessie

Een design voor de beleving

Design, content & concept

Yes, we gaan samenwerken! Dan start het creatieve proces en verzamelen we (samen) de content of wij schrijven alles. Het design van de website krijgt vorm en na een GO gaan we echt bouwen aan de website. We zorgen ervoor dat het concept en design aansluit bij de strategie.

  • Content

  • Branding & design

Van strategie naar uitvoering

Project development

Na een GO op het design en content gaan onze developers aan de slag. Nu wordt de website realiteit. De werkende functionaliteiten met het design komen hier samen. Het wordt heel tof! En in deze fase hoef jij even niets te doen.

  • Functionaliteiten

  • Gebruiksvriendelijkheid

  • Ontwikkeling

  • Techniek

We vieren een feestje

Testen en live

Na de ontwikkeling is het einde van het project in zicht. Je ontvangt van ons een testlink waarmee je de website bekijkt en controleert. Daarna gaan we met je feedback aan de slag. Na de laatste checks kan de website live. Challenge gehaald!

En goed nieuws, wil je daarna iets aanpassen? Zoals een tekst of foto? Dat kan via ons gebruiksvriendelijke content systeem.

  • Testlink

  • Livegang website

De online partner

Service en doorontwikkeling

De website is live, maar je bent nog niet van ons af! Upgraders onderhoudt en beveiligt je website. Het is belangrijk om de website door te blijven ontwikkelen en mee te laten groeien met je bedrijf. Dat doen we door met elkaar in gesprek te blijven en op zoek te gaan naar een manier wat voor jouw bedrijf werkt.

Upgraders biedt verschillende servicepakketten aan en is jouw online partner in websites.

Whitepaper

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag dan onze whitepaper aan!

Medewerker Anne die een viertal aan whitepapers vasthoudt.
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then