UPGRADERS

Maak kennis met ons team

Over ons

Upgraders

Iets opwaarderen, beter maken, verder brengen, maximaliseren: dat is waar Upgraders voor staat en altijd voor gaat. Een website die met je meegroeit als bedrijf. We starten bij het begin en ontwikkelen door wanneer het nodig is. Jouw website moet precies uitdragen wat je bedrijf is. Wat je online ziet, zo moet het ook voelen als jouw klanten op locatie komen.

De website die we ontwikkelen voor je, dat is eigenlijk geen website. Maar we noemen het een website, omdat iedereen dan weet waar we het over hebben. Bij Upgraders maken we web apps, websites met de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van apps. Dus eigenlijk beter dan een ‘normale’ website. In de praktijk zien we dat onze web apps beter converteren dan de traditionele websites.

Ga je met ons de wedstrijd aan?

Challenge accepted? Plan een schets de app sessie in.

Benieuwd hoe we jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen? Kom langs voor een strategische sessie op ons kantoor, waar we de strategie van je bedrijf vertalen naar de website. Samen zullen we kansen en mogelijkheden ontdekken om de website te verbeteren.

Plan een sessie
Het Upgraders team in een Schets de App sessie met een klant.

Diensten

Onze powers

Design

Een eerste indruk bepaalt alles en een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het design moet daarom perfect aansluiten bij wat je uit wilt stralen voor de beste beleving.

Marketing

Als je jezelf niet laat zien, hoe kunnen klanten je dan vinden? Alles draait om zichtbaarheid en begrijpen wat je doelgroep wilt weten. Hoe zet je dit in?

Strategie

In hoofdlijnen bepalen we wat je doet en voor wie? Waar sta je voor en wat is je visie? Dit is de kapstok voor alles in je bedrijf.

Techniek

Een webapp, applicatie of webshop is het centrale verkoopkanaal in jouw strategie. De juiste functionaliteiten bepalen we samen, zodat bezoekers converteert naar kopers.

Upgrade bij jou

Samen blijven we door ontwikkelen. Want jouw bedrijf staat nooit stil, dus jouw web app ook niet. We gaan voor een langdurige samenwerking met het beste resultaat.

Wil jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent! Ben jij zoekende naar een uitdagende baan of stage? Bekijk dan welke vacatures wij open hebben staan. Wij horen graag van je!

Lead developer Colin die aan het design van de Upgraders website werkt.
Het complete Upgraders team aan het werk.

Ons team

Het Upgraders team

Maak kennis met het team. Zij staan altijd klaar om jouw website aan te pakken en het beste eruit te halen in een snel veranderend digitaal landschap.
Eigenaar en projectleider Joris

Eigenaar / projectleider

Joris

Lead developer Colin

Lead developer

Colin

Developer Kevin

Developer

Kevin

Developer Gert-Jan

Developer

Gert-jan

Online marketing en strategie specialiste Miriam

Online marketing & strategie

Miriam

Managing partner

Willem

Extern SEA specialist Nick

Sea specialist - extern

Nick

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then