Website in 1 dag bij D'n brouwer in Mariaheide.


Website in 1 dag bij D'n brouwer.

Met het hele team gingen wij bij D’n brouwer in Mariaheide aan de slag om een nieuwe website binnen een dag te realiseren. Dit kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Tijdens een avondje aan de bar verklaarde Joris en Jorrin eigenaar Martijn dat de Upgraders zijn website wel binnen een dag in elkaar konden zetten. Martijn ging de challenge aan. De datum werd geprikt op 9 november. Met wat voorwerk en een plan betraden wij het bruin café dat in het centrum van het dorp gevestigd is. De challenge kon beginnen. 

Na een opstartgesprek en een goed bak koffie konden we aan de slag. De krukken zaten ons als gegoten en al snel begon de initiële bouw van de website. De aanwezigheid van Martijn hielp met het snel schakelen van onze diensten. Waar bij de normale bouw van een website het vaak wat langer kan duren om de wens van de klant te implementeren door bijvoorbeeld tragere communicatie, werd deze blokkade volledig omzeild. Kleine aangelegenheden zoals het maken van foto’s werden direct opgelost maar ook de grote lijnen van de website te denken aan: design en tekst werden onmiddellijk doorgezet. 

Naast het beantwoorden van onze vragen en het zetten van de koffie merkte Martijn weinig van onze aanwezigheid. Hij kon verder met  zijn normale werkzaamheden die het runnen van een café met zich meebrengt. Zo kwam er onverhoopt een klant binnen voor wat koffie op het terras en zorgde hij ervoor dat de voorraad alvast werd aangevuld voor waarschijnlijk weer een geslaagde avond.

We stopte de klok toen de website live ging dat was op 5:43:38. Ruim binnen de tijd. Om dit succes te vieren pakte we nog met zijn allen nog een biertje. Een betere afsluiting van de dag kun je je niet bedenken. Het was ons erg goed bevallen en kijken uit naar de volgende challenge. Als je deze voor ons hebt neem dan contact met ons op dan zorgen wij ervoor dat het weer gaat lukken! Bekijk de nieuwe website van D'n brouwer hier.

Bekijk meer


Bekijk hieronder wie er aan dit project heeft gewerkt. En lees een blog van zijn hand om nog meer over deze persoon en zijn expertise te weten te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then