Yes, website live en nu?

4 minuten

Wij geven je 5 tips wat te doen als je nieuwe website van Upgraders live staat.

Je nieuwe website staat nu online en ziet er fantastisch uit. Maar nu komt het echte werk om het maximale uit je online aanwezigheid te halen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die je moet doen nadat je nieuwe website live is:

 1. Zorg voor Up-to-Date verwijzingen:

  Controleer of je bedrijfsgegevens op alle plekken kloppen, zoals Google en sociale media. Zorg ervoor dat je nieuwe website-URL, contactinfo en andere gegevens juist zijn. Dit helpt klanten om je nieuwe site te vinden zonder verwarring.

 2. Praat met je doelgroep:

  Vertel je bestaande klanten en volgers dat je een nieuwe website hebt. Gebruik hiervoor sociale media en blijf actief reageren op vragen en feedback in de beginperiode om betrokkenheid te vergroten.

 3. Update je e-mail handtekening:

  Zorg ervoor dat iedereen in je team hun e-mailhandtekening aanpast met de nieuwe website-URL en andere belangrijke info. Een professionele handtekening versterkt je merkbeeld en laat je nieuwe site zien.

 4. Vernieuw je sociale media beschrijving:

  Pas je sociale mediaprofielen aan om je nieuwe website te weerspiegelen. Zorg dat de URL, een korte bedrijfsomschrijving en contactgegevens up-to-date zijn.

 5. Vernieuw gedrukt materiaal:

  Als je gedrukte marketingmaterialen hebt, zoals visitekaartjes, brochures of advertenties, check dan of ze de juiste URL en contactinfo van je nieuwe site bevatten.

Volg ons voor meer tips

Via LinkedIn delen we onze kennis

Het upgraders logo met daaronder een telefoon waarop het logo van LinkedIn te zien is.
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then