ARVGROUP

Probleemstelling

Vijf bedrijven onder een dak

ARV Group zijn experts in het verbeteren van bedrijfsprocessen en supply chain in de industrie. Zij hebben vijf verschillende bedrijven. Maar het bijhouden van vijf aparte websites kostte hen veel tijd en was ingewikkeld.
Wij zijn de uitdaging aan gegaan om voor ARV Group een uniek maat op maat gemaakt framework te ontwikkelen waarin alle vijf de websites samen komen.
Design

In een creatief proces gaan we aan de slag met content & design.

Ontwikkeling

Op basis van de nieuwste technieken zorgen we ervoor dat de webapp functioneel wordt.

Resultaat

Vijf bedrijven, één technische basis

Eén framework voor de vijf nieuwe webapps van ARV Group. Dit framework deelt de technische basis voor het bouwen en bijwerken van alle vijf websites, waardoor het onderhoud makkelijker wordt en de sites altijd actueel zijn. Hoewel ze hetzelfde framework gebruiken, heeft elke website een eigen speciale uitstraling, zodat de merkstijl behouden blijft.
Een aangepast framework is perfect voor bedrijven met meerdere merken. Dankzij het Content Management Systeem beheer je eenvoudig de inhoud van alle websites. Bij Upgraders hebben we met deze slimme aanpak gezorgd voor de soepele ontwikkeling en beheer van vijf websites voor ARV Group, allemaal op één technische basis.

" Van schets de app tot aan oplevering in vier weken."

- Roelant van Herwaarden en Bartelt Blankenberg

Het bestuur van ARV Group.

Plan een sessie

Wil jij ook een toffe website zoals ARV Group?

Maak dan snel een afspraak!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then