Nieuwelocatie

3 minuten

Een nieuwe locatie op een inspirerende plek in Veghel.

Gelukkig zijn wij redelijks stressbestendig en is de verhuizing naar onze locatie goed gegaan! Wij zijn verhuisd vanuit centrum Veghel naar het industrieterrein De Doornhoek in Veghel.

Hier hebben wij een mooi uitzicht, wat ook inspireert. Het ondernemerschap dat om ons heen bruist zorgt er altijd voor om elke keer toch weer die extra stap te zetten voor onze klanten. 

Deze klanten zijn net als ons over het algemeen gevestigd binnen de Meierijstad of net daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat wij communicatief op dezelfde golflengte zitten.. De Brabantse mindset van niet lullen maar poetsen past precies in onze mentaliteit. Hierdoor zijn de lijntjes altijd kort en is een oplossing voor jouw uitdaging op het gebied van webdevelopment nooit ver weg.

Het nieuwe pand helpt hierbij. Het is ruimer, fijn ingedeeld en de grote ramen om ons heen zorgen altijd voor een gezonde dosis vitamine D. Op vrijdag na 16.00 uur staat standaard de racestoel aan om te kijken wie sneller is dan Max Verstappen. En wij kunnen je vertellen, dat gebeurt zelden of eigenlijk nooit.

Ben jij benieuwd geworden naar onze nieuwe locatie, of zeg je ik ben wel beter dan Max Verstappen. Kom langs voor een bak koffie, en mocht je een uitdaging hebben voor ons, dan kijken wij daar met alle plezier ook even naar.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Kom langs voor een bak koffie

En laten we ook naar een nieuwe website kijken ;)

Het nieuwe ingangsbord van Upgraders, Theiner ICT, en 4Webcom.
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then