Onze werkwijze


BEN JE ER KLAAR VOOR?

Ready, set, go!

Hopelijk is onze werkwijze voldoende om jou te overtuigen om met ons in zee te gaan. Wij staan al in de startblokken klaar om voor jouw bedrijf te starten. Challenge accepted?

CREATIE

HET CREATIEVE PROCES BEGINT.

De website begint nu een soort van fysieke vorm te krijgen. Iedereen in het bedrijf is dan op dat moment gefocust op alles wat te maken heeft met jouw website. Back end, Fgont end en Content. Alles wordt uit de kast gehaald om jouw website perfect te laten passen tussen w’s van de www.

KENNISMAKING

HOE DRINK JIJ JE KOFFIE?

Bij jou of bij ons? Beide goed, we hebben een echte koffieautomaat met echte bonen mocht dat de doorslag geven. Stukje fruit? geen probleem, we schijnen zelfs water van de gemeente te hebben. Even gezellig praten om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

ONBOARDING

WE WILLEN ALLES VAN JE WETEN, BEHALVE JE PINCODE.

Hoe kunnen we jouw accounts op de best mogelijke manier indelen. Wat zijn hierin de eerste stappen en hoe bepalen wij samen de rest van de route. Die glanzende stip aan de horizon, daar gaan we heen.

STRATEGISCHE SESSIE

OKÉ, TIJD VOOR EEN POTJE MENTALE STRATEGO.

Nu gaan we sparren, wat is precies de challenge en welke weg kunnen wij nemen om het doel te bereiken. Iedereen is anders dus dat betekent dat we de challenge vanuit verschillende hoeken moeten bekijken. Dit kan confronterend zijn maar geen paniek, je zult er herboren uitkomen.

SERVICE EN DOORONTWIKKELING

JE BENT NOG NIET VAN ONS AF.

Een website is  organisch in de essentie en kan op elk moment weer worden aangepast. Dat zelfde geldt voor social media. Het is dan ook belangrijk om te blijven zoeken naar hoe wij jouw website en social media het beste kunnen blijven verbeteren. Wat vandaag werkt hoeft morgen niet perse ook te werken. Doorontwikkeling en service is dus van belang om zowel je website als je kanalen up-to-date te houden.  

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then