4Webcom


Online video communicatie

4Webcom

Door Corona waren veel bedrijven genoodzaakt om hun werknemers thuis te laten werken. Dit heeft zijn nadelen maar kan ook zijn voordelen opleveren. Veel werknemers vinden het juist fijn om thuis te werken om zo effectiever te werk te kunnen gaan. Maar het in contact blijven met je collega’s tijdens deze thuiswerkdagen is nog steeds een must. 4Webcom is een bedrijf die ondernemers helpt met de online video-communicatie tijdens deze momenten. Alles wordt geregeld op het gebied van videocommunicatie met Zoom als platform, daarbij kunnen ze ook helpen met het plannen van online seminars en behoort een studio op locatie tot de mogelijkheden. 

Upgraders heeft voor 4Webcom de website van top-tot-teen gemaakt. Ook doen wij de online marketing voor hen. Het was belangrijk om de website overzichtelijk te houden omdat het bedrijf een compleet aanbod hebben voor verscheidene branches.

Bekijk meer


Bekijk hieronder wie er aan dit project heeft gewerkt. En lees een blog van zijn hand om nog meer over deze persoon en zijn expertise te weten te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then