Unica


Veelzijdig Unica

Unica

Unica is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op verschillende markten. Voorbeelden hiervan zijn security, installatietechniek en datacenters. Ze bestaan al meer dan 85 jaar en weten zich elke keer weer aan te passen aan de vraag van de tijd. Iets dat wij bij Upgraders erg kunnen respecteren. 

Omdat Unica een bedrijf is dat zich succesvol weet te manifesteren in een verscheidenheid van sectoren, klopte ze bij ons aan met de vraag hoe zij de klant online beter kunnen begeleiden naar waar deze op zoek naar was. Een challenge die wij maar al te graag met Unica wilde aangaan.

Voor Unica hebben wij een aantal landingspages gemaakt die het voor de klant makkelijker maakt om sneller en overzichtelijker bij de juiste omgeving te komen. Op deze pagina’s staat duidelijk omschreven wat de klant kan verwachten van Unica en wat de mogelijkheden zijn op het gekozen gebied. Hierdoor verloopt het proces meer gestroomlijnd.  Zie onze blog Wil je meer weten over landingspages?

Bekijk meer


Bekijk hieronder wie er aan dit project heeft gewerkt. En lees een blog van zijn hand om nog meer over deze persoon en zijn expertise te weten te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then