Onze FAQ's

Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!
Contact

Ben ik verplicht een hoofd website bij jullie af te nemen als ik een werken bij webapp wil?

Kortom: nee. Natuurlijk zitten er enorm veel voordelen aan het gebruiken en combineren van hetzelfde framework, maar je bent niet gebonden aan een dubbele afname.

Hoe zorg ik voor de juiste content op mijn website?

Dit is per bedrijf of organisatie verschillend. Het uiteindelijke resultaat moet natuurlijk overeenkomen met jouw bedrijfsdoel. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij kunnen samen met jou een contentplan opzetten om de juiste boodschap naar jouw klanten over te brengen!

Waarom een "werken bij" webapp in plaats van een losse vacature pagina?

Een "werken bij" webapp biedt meer dan alleen vacatures; het vertelt jouw unieke verhaal, toont bedrijfscultuur, trekt actief het juiste talent aan en creëert een sterkere, persoonlijkere connectie met potentiële kandidaten. Daarnaast vergroot het automatisch jouw vindbaarheid binnen zoekmachines, wat ook jouw branding een boost geeft.

Wat is het voordeel van een PWA (progressive web app)

Met een PWA zorg je er voor dat al jouw content op ieder scherm er goed uitziet. Hoe je dit werkt? Simpel: jij zorgt voor de content, wij maken het passend op iedere weergave!

Wat zijn ATS koppelingen?

Een ATS (Applicant Tracking System) koppeling is de connectie tussen jouw werken bij website en jouw recruitment platformen. Zo kan je gemakkelijk op één locatie jouw vacatures beheren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then